Güncel Haberler

17 Kasım MasterChef All Star 100.000 TL büyük ödül kimin oldu? MasterChef ödül oyununu kim kazandı? Esra ve Tahsin arasında gerilim!

MasterChef All Star ödül töreni bu akşam da heyecanla bekleniyordu. Birincilik ödülü için Aydın’da gerçekleştirilen çekimlerde Aydın yöresinden paşa böreği, turşu kızartması, enginar sapı dolması ve kuru incir tatlısı hazırlandı. Yarışma sonunda bir yarışmacı 100.000 TL’lik büyük ödülün sahibi olacak. Yarışmayı kimin kazandığını ve birincilik ödülünü hangi yarışmacının aldığını izleyiciler merak ediyor. İşte MasterChef yarışma kazananı ve 100.000 TL’lik birincilik ödülünün sahibi…

MASTERCHEF ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

MasterChef All Star’daki yarışma programında heyecan yaşandı. Tolga ve Barbaros’un kaptanlığını yaptığı rossoblù takımları ödül maçında karşı karşıya geldi. Zorlu mücadelenin ardından kazanan takım Mavi Takım oldu.

100 BİN TL’LİK MASTERCHEF ALL STAR ÖDÜLÜNÜ KİM KAZANDI?

MasterChef’in son bölümünde şefler, yarışmacılardan Aydın yöresine ait yemekler yapmalarını istedi.

F4ZfBI0XQAEYug4

Ödül maçında mavi takım ile kırmızı takım karşı karşıya geldi. Aydın mutfağının tipik yemeklerinin servis edileceği gecede, akşam sonunda şeflerin değerlendirmeleri sonucunda ödül oyununun kazananı açıklanacak. En başarılı yemeği hazırlayarak birincilik ödülünü kimin kazanacağı ise henüz açıklanmadı.

ESRA İLE TAHSİN ARASINDAKİ GERİLİM

Masterchef All Star’da Esra ile Tahsin arasında gerginlik yaşandı. Yemekler pişerken Sergen istatistiklere bakmak istediğinde Esra onu azarladı.

Tahsin’in araya girmesiyle Esra ile Tahsin arasındaki tartışma büyüdü. Tartışma stüdyoya taşındı. Olay Barbaros’un müdahalesiyle çözümlendi.

Günün magazin olayları
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Kısmi felç geçirdi!  Popstar Mehtap'tan haber varKısmi felç geçirdi! Popstar Mehtap’tan haber var
90'ların koşan adamıydı!  İşte son versiyon90’ların koşan adamıydı! İşte son versiyon
Ünlü oyuncunun sağlık durumuna ilişkin açıklamaÜnlü oyuncunun sağlık durumuna ilişkin açıklama

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Antalya Haber