Güncel Haberler

100. yılda devrim ve karşı devrim

Yazarlarımız Emre Kongar Görmek Zülal Kalkandelen Remzi Kitabevi’nin “Cumhuriyet’in 100. Yılında Devrim ve Karşı Devrim” başlıklı paneline katıldı. Yazarlarımız ayrıca Remzi Kitabevi tarafından üç cilt halinde yayınlanan “Yüzyıllık Devrim ve Karşı Devrim” adlı son kitaplarını da kamuoyuna imzaladı.

Emre Kongar, 3 Kasım Cuma günü PEN Yazarlar Derneği’nin düzenlediği, moderatörlüğünü Zülfü Livaneli ve Halil İbrahim Özcan’ın yaptığı “Cumhuriyet Kültür Devrimidir” konulu söyleşiye katılacak. Konferans Karadeniz salonunda saat 15.00’te başlayacak.

İMZALAR VE KONUŞMALAR

Gazetemizin yazarları Altan Öymen, “yüz. Karadeniz Salonu’nda “Yılın Cumhuriyeti” Konuşması ve Prof. Dr. Yukarı Dökmen “MEME, MONARŞİ, CUMHURİYET” başlıklı konuşmasıyla Marmara Salonu’nda okurlarıyla buluştu.

Cumhuriyet Kitapları standında yazarlarımız Prof. Dr. Üstün Dökmen, prof. Dr. Şaduman Halıcı, Bora Serdar, Halil Genç, Şanse Camiz ve Şükran Hülagü Genç de kitaplarını imzaladı.

CEVAT ÇAPAN 90 YILINDA

Yapı Kredi Yayınları’nın Kınalıada salonunda düzenlediği ve moderatörlüğünü Fahri Güllüoğlu’nun üstlendiği söyleşide, 28. TÜYAP Şeref yazarı, şair, çevirmen, tiyatro eleştirmeni Prof. Dr. Cevat Çapan’ın 90. yaş günü bağlamında çalışmaları anlatıldı.

Çapan, Türkiye Yazarlar Birliği’nin düzenlediği “Yüzyılın Şiiri” söyleşisine de katıldı.

DENİZ KAVUKÇUOĞLU ANILDI

Yazarımız Deniz Kavukçuoğlu, TÜYAP’ın düzenlediği “Deniz Kavukçuoğlu 80 Yaşına Girdi” röportajında, yıllarca birlikte çalıştıkları TYB eski başkanı Metin Celâl ve TYB başkanı Kenan Kocatürk tarafından anılacak. Konferans saat 17.15’te Karadeniz salonunda gerçekleştirilecektir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Antalya Haber
meritking Casibom