Güncel Haberler

Squid Game 2. sezon var mı, ne zaman gelecek? Netflix Squid Game dizisi yeni sezon tarihi belli mi?

Squid Game’in ikinci sezon arayışları, serinin yeni sezonunun yayınlanmasıyla birlikte hız kazandı. Netflix, çok sevilen dizisi Squid Game’in ilk sezonunun bölümlerini yayınladı. Squid Game’in ikinci sezonu dizi severlerin gündemindeydi. İşte Netflix dizisi Squid Game’in ikinci sezonuna dair merak edilen detaylar….

Kalamar Oyunu 2. SEZON NE ZAMAN?

Squid Game’de Seong Gi-hun karakterini canlandıran Lee Jung-jae, ikinci sezonun çekimlerinin ilk sezona göre daha uzun süreceğini duyurdu. Squid Game’in yeni sezon tarihi ile ilgili yeni bir açıklama yayımlandı.

Buna göre; Kalamar Oyunu serisinin 2. sezonunun 2023 yılının Kasım ayında yayınlanacağı açıklandı. Ancak dizinin hangi gün yayınlanacağı henüz belli değil.

Kalamar Oyununun Amacı Nedir?

Kalamar kelimesinin Türkçe anlamı kalamardır. Oyun oyun demektir. Yani Kalamar Oyunu Türkçe’de “Kalamar Oyunu” anlamına gelmektedir.

Gerilim ve dram türüne giren dizi, hayatta kalma mücadelesinin hikâyesini anlatıyor. Bir gün maddi sıkıntısı olan yüzlerce kişi bir tiyatro gösterisine davet edilir. Oyunu çekici kılan ise kazananın 40 milyon dolarlık büyük ödülü alacak olması. Oyuna katılan oyuncuların yapması gereken tek şey, tüm rakiplerini ortadan kaldırarak hayatta kalan son kişi olmaktır.

Günün magazin olayları
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Dilan Polat ağlayarak cezaevine girdiDilan Polat ağlayarak cezaevine girdi
İlk görüşte aşık olmadı ama... Sözleri sansasyon yarattı.İlk görüşte aşık olmadı ama… Sözleri sansasyon yarattı.
Dilan Polat'ın asistanı Şule evine döndü!  İsyan etti: "Altın verildiğinde buradaydım ve şimdi..."Dilan Polat’ın asistanı Şule evine döndü! İsyan etti: “Altın verildiğinde buradaydım, şimdi…”

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Antalya Haber
meritking Casibom