Güncel Haberler

Telefonuna gelen korkunç tehdit mesajını paylaştı! Gazeteci Murat Ağırel ilginç bağlantıyı açıkladı: “Dilan Polat’ı araştırırken işin ucu Tuzlaspor’a geldi”

Türkiye, son dönemde kara para aklama, yolsuzluk ve dolandırıcılık vakalarıyla gündeme gelen futbolcular, sosyal medya fenomenleri ve spor kulüplerinden bahsetti. İncelediği yolsuzluk dosyalarıyla sık sık manşetlere çıkan gazeteci Murat Ağırel, yaptığı habercilik nedeniyle tehdit mesajları aldığını söyledi. Öte yandan Seçil Erzan’ın futbol camiasına yaptığı dolandırıcılığa gönderme yapan Ağırel, Arda Turan’a katılacağını duyurdu.

KORKUNÇ TEHDİT: DÜNYA ÖRNEĞİ İÇİN YÜZÜNÜ KESECEK

Murat Ağırel, yaptığı haberler nedeniyle Onedio ekibinden Pelin Çini’ye Türkiye’nin konuştuğu son dolandırıcılık vakalarından kendi deneyimlerine kadar pek çok konuda açıklamalarda bulundu. Görüşme sırasında Ağırel, az önce telefonuna gelen tehdit mesajını göstererek, “Küfür hariç okuyayım, kayıt altına da alayım. Bu mesajı gönderen KTŞ’dir. Bana şunları söyledi” dedi. Yarın ya da yarından sonraki gün, bir haydut dünyaya örnek olsun diye onun yüzünü kesecek.’” mesajını açıkladı.

“Dilan POLAT’ı araştırırken TUZLASPOR’A GELDİ”

Ağırel, Tuzlaspor meselesinin hukuka aykırı bahis iddialarıyla gündeme getirilmesi sürecini şöyle anlattı: “Dilan Polat meselesini araştırırken ‘Tek kişi o değil, Selin Ciğerci’ye ve Gökhan Çıra’ya bakın’ şeklinde raporlar gelmeye başladı. Para da kazandı’ ve konu Tuzlaspor’a kadar ulaştı.”

33

“DİĞER BANKACILIK YÖNETİCİLERİ DE BU SİSTEMİ KULLANIYOR MU?”

Ağırel, futbol camiasında son günlerin en çok tartışılan konularından biri olan Seçil Erzan dolandırıcılığına da değindi. Ağırel, “Bu meseleyi bir takım oyuncusunun başına gelen bir kaza olarak görmemek lazım” dedi.

“Sorulması gereken soru çok açık yani beni en çok ilgilendiren ve daha fazla araştırma yapacağım yer belli. Bu kadar paranın, milyonlarca doların nasıl geçmesi mümkün oluyor? El ele, çantada mı? Güzellik merkezleriyle ilgili bu dosyayı neden açtık? Kendimize şu soruyu soruyoruz: “Bu para nereden geliyor? Peki bu paranın vergisi var mı? Para kazananların sorumluluğu yok mu? Biz vergi öderken bu çantalarda mı taşınıyoruz? Bu diğer banka yöneticilerinin de benimsediği bir sistem midir? Bavullarla para verip de kaybeden başka kim var?”

636436

Ağırel, dosyayı inceledikten sonra Arda Turan’la iletişime geçeceğini sözlerine ekledi.

Günün önemli manşetleri
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Yer: İstanbul!  'Babamla tartıştım, seninle kalabilir miyim?'  Kendisini başından bıçakladığını ve taksi şoförüyle birlikte kaçtığını söyledi.Yer: İstanbul! ‘Babamla tartıştım, seninle kalabilir miyim?’ Kendisini başından bıçakladığını ve taksi şoförüyle birlikte kaçtığını söyledi.
Suya ve rüzgara dayanıklı, ekstra hafif, ultra konforlu!Suya ve rüzgara dayanıklı, ekstra hafif, ultra konforlu!
Tunceli'de terör sığınaklarına baskın!  11 barınak yıkıldı...Tunceli’de terör sığınaklarına baskın! 11 barınak yıkıldı…

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Antalya Haber