Güncel Haberler

Real Madrid Arda Güler konusuna son noktayı koydu! İspanyollar duyurduİspanya La Liga

Yaz transfer döneminde F.Bahçe’den ayrılarak İspanyol devi Real Madrid’e transfer olan Arda Güler, yaşadığı talihsiz sakatlıklar nedeniyle forma şansı bulamazken, genç yıldızın “kiralık gönderileceği” yönünde iddialar ortaya atıldı.

Arda Güler, İspanyol ekibine imza attığı basın toplantısında başka bir takıma kiralık gitmeyeceğini açıklayarak, şunları söyledi: “Birçok önemli oyuncumuz var ama mücadeleye hazırım. Başkana söyledim ve söyledim. Koçumuza bunun söz konusu olamayacağını söyledim. Buraya oynamaya geldim.” Şu ifadeleri kullandı:

“FENERBAHÇE’YE KİRAYA VERİLECEK”

Sezon başında Real Betis ve Bayer Leverkusen gibi kulüplere kiralanabileceği yönünde söylentiler vardı. Ayrıca son dönemde İspanyol basınında Arda’nın devre arasında Fenerbahce’ye kiralanabileceği yönünde birçok haber yer alıyor.

İSPANYOLCA AÇIKLANDI

OBJECTIVE_-_Empty_WEB_-_Facebook__-_2023-09-26T201135.941

Tüm bu iddialar tartışılmaya devam ederken, İspanyol ana haber kaynaklarından AS’in haberine göre Real Madrid, henüz hiçbir resmi maçta kullanılamayan Arda Güler’i transfer süresince hiçbir kulübe kiralamama kararı aldı. dönem geçici. Haberin ardından Real Madrid’in, Arda Güler’in sakatlığının iyileşmesinden kısa süre sonra istifade edeceği belirtildi.

Gerçek zamanlı puanlama
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
4-0'dan sonra dikkat çeken yorum! 4-0’dan sonra dikkat çeken yorum! “Bir kabus gibi çöktüler, United’a karşı favoriler”
Ruslar paylaştı, Ebrar Karakurt yok edildi!Ruslar paylaştı, Ebrar Karakurt yok edildi!
Maç spikeri gole itiraz etti ve maçın sonunda nedenini açıkladı!Maç spikeri gole itiraz etti ve maçın sonunda nedenini açıkladı!

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Antalya Haber