Güncel Haberler

Aile’nin Aslan’ı Kıvanç Tatlıtuğ’un yeni imajı sosyal medyayı salladı! Yeni dövmesini paylaştı

Rol aldığı yapımlardaki başarısı ve yakışıklılığı nedeniyle geniş bir hayran kitlesine sahip olan Kıvanç Tatlıtuğ, son olarak Serenay Sarıkaya ile başrolü paylaştığı Aile dizisinde rol aldı.

Geçtiğimiz günlerde dizisi biten Kıvanç Tatlıtuğ imajını yeniledi. Bıyık bırakan ünlü oyuncunun yeni görünümü takipçilerinden tam not aldı. Tatlıtuğ’un sosyal medyadaki son açıklaması; “Hala havalı”, “Hala gerçekten havalı” gibi yorumlar yapıldı.

oğlu Hali

Kıvanç Tatlıtuğ, geçtiğimiz günlerde dövme yaptırdığı anları sosyal medya hesabından paylaştı. Daha önce Başak Dizer ile evlendiği tarihi “19.02.2016” ve Paris’te evlendikleri Arc de Triomphe’nin resmini dövme yaptıran Tatlıtuğ, aynı zamanda hem oğlu Kurt Efe’nin hem de eşi Başak’ın doğum tarihini de taşıyordu. Dizer’in koluna kazınmış hali.

11

Pek çok dövmesi bulunan Tatlıtuğ’un artık elinde bir baykuş dövmesi var.

333

Mynet'te ilginizi çeken kategorileri kişiselleştirin ve kendinize göre kişiselleştirin...
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Paylaşımı yürekleri dağladı! Paylaşımı yürekleri dağladı! “Ne oldu efendim?”
Talkers'a katılan karı koca bizi şok etti! "Arabada prezervatif atığı buldum..."Talkers’a katılan karı koca bizi şok etti! “Arabada prezervatif buldum…”
Michael Jackson'ın kızı kırmızı halıda!  Bir bakan tekrar baktıMichael Jackson’ın kızı kırmızı halıda! Bir bakan tekrar baktı

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Antalya Haber