Güncel Haberler

Arka Sokaklar dizisine bomba transfer! Usta oyuncu dizinin kadrosuna katıldı

1967 yılında güzellik yarışmasında birinci seçilerek adından söz ettiren Serpil Örümcer, daha sonra “Samanyolu” şarkısıyla tanınan şarkıcı Berkant’la evlenmesiyle sanat dünyasına adım attı.

Yeşilçam’ın ve sahnelerin aranan ismi haline gelen “Bacak Hanım” lakaplı Serpil Örümcer, uzun süredir zorlu bir yaşam mücadelesiyle boğuşuyor.

Faturalarını ödemek için eski fotoğraflarını satmaya başlayan Örümcer, geçtiğimiz günlerde Instagram hesabında bir video yayınladı: “Ben 70’lerin sanatçısı Serpil Örümcer. Bu fotoğrafları 200 liraya hayır amacıyla satıyorum. elektrik, su ve doğalgaz faturaları. Bana yardım ederseniz imzanızı atarım.” “Sana fotoğraflarımı göndermek istiyorum” dedi.

MÜJGAN’IN KARAKTERİNE HAYAT VERECEK

‘Arka Sokaklar’ ekibinde son haliyle hayranlarını şoke eden Serpil Örümcer konuk oyuncu olarak yer aldı. Örümcer dizide “Aylin Komiser”in ev sahibi “Müjgan” karakterini canlandıracak.

arkasokaklar1

“DURUMLARI KÖTÜ”

Kendisine teklif edilen rolden çok memnun olduğunu söyleyen Serpil Örümcer, şöyle konuştu: “Resimlerimi, plaklarımı başkası satıyor. İnternete giriyorum saatimi, kitabımı satıyorlar ama kimin sattığını bilmiyorum.” Maden durumu pek iyi değil, kirada yaşıyorum, elektrik ve su faturalarını hiçbir şekilde ödeyemiyorum, kötü durumdayım. Diğerleri.” Benim sayemde para kazanıyor. Resimlerimi satmaya karar verdim. Elektrik, su, doğalgaz ve kirayı ödeyebilmek için bu yola çıktım. Bu zor günlerde “Arka Sokaklar” dizisinden teklif aldım ve inanılmaz mutlu oldum” dedi.

yılan örümcek

Bu içerik Ceylan Yıldız tarafından yayınlanmıştır.

Youtube

ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
“Bulanık görme, terleme…” Hastalığını anlattı
Bir iddialı isim daha yarışmadan çekildi!  Olay ortaya çıkar çıkmaz paylaştım.  Bir iddialı isim daha yarışmadan çekildi! Olay ortaya çıkar çıkmaz paylaştım.
Cübbeli Ahmet'in Survivor Reaksiyonu! "Adalarda kızlar ve kadınlar çıplak..."Cübbeli Ahmet’in Survivor Reaksiyonu! “Adalarda kızlar ve kadınlar çıplak…”

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Antalya Haber