Güncel Haberler

ABD ile Rusya arasında ‘küfür’ krizi! Biden’in dünyayı şaşırtan sözlerine Putin’den yanıt geldi

ABD Başkanı Joe Biden, seçim kampanyası konuşmasında Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’e sert sözlerle küfretti. Kaliforniya’nın San Francisco kentinde katıldığı bir yardım etkinliğinde iklim değişikliğiyle ilgili konuşan Biden, şunları söyledi: “Bu, varoluşsal en büyük tehdit, iklim. Putin ve diğerleri gibi çılgın bir adamımız var… Nükleer çatışma konusunda her zaman endişelenmek zorundayız. ” dedi. Putin, Biden’ın sözlerine yanıt verdi.

PUTİN’İN CEVABI

Modernize edilmiş nükleer kapasiteli Tu-160M ​​stratejik bombardıman uçağının Rusya’nın Kazan kentindeki test sürüşüne katılan Putin, Biden’ın kendisine yönelik sözlerini “kabalık” olarak nitelendirdi ve şunları söyledi: “ABD başkanı olarak Biden’ın şunu yapmasını tercih ederim: Trump, ABD’nin başkanı kim olursa olsun.” Birlikte çalışmaya hazırız dedi.

2024-02-22T163926Z_2013187398_RC2S76ASDG87_RTRMADP_3_UKRAYNA-CRISI-PUTIN-BOMBER

“MUHTEŞEM VE UTANÇ verici”

Kremlin sözcüsü Dmitry Peskov, Rus devlet kanalı Rossiya-1’e yaptığı açıklamada, Biden’ın kampanya konuşmasında Rusya Devlet Başkanı Putin’e yönelik saldırgan bir dil kullanmasına ağırlık verdi. Söz konusu açıklamaları “kibirli” ve “utanç verici” olarak nitelendiren Peskov, şunları söyledi: “ABD başkanının bu tür kibirli açıklamaları, başta Putin olmak üzere başka bir devletin başkanını rahatsız etmiyor ama bu ABD adına utanç verici. başkan Böyle bir devletin ülkesi böyle bir açıklama yapıyor.” “Eğer dil kullanıyorsa bu utanç verici olmalı. Biden, iç siyasi çıkarlar uğruna Hollywood kovboy tavrı sergiliyor.” dedi.

“BİDEN kadar bunak…”

Rusya Güvenlik Konseyi Başkan Yardımcısı Dimitri Medvedev, sosyal medya hesabından şunları söyledi: “ABD başkanının söylediğinin aksine, varoluşsal tehdit oluşturan iklim değil, Biden gibi bunak ve Rusya’ya karşı savaş başlatmak isteyen işe yaramaz yaşlı adamlardır.” ” dedi.

Youtube
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Seyir halindeki yolcu otobüsü alev aldı!Seyir halindeki yolcu otobüsü alev aldı!
Fethiye'de korkunç kaza!  2 kişi öldü, 1 kişi yaralandıFethiye’de korkunç kaza! 2 kişi öldü, 1 kişi yaralandı
NASA keşfi dünyaya duyurdu: “Devasa bir boşluk oluştu”

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Antalya Haber