Güncel Haberler

Jasikevicius'tan komik yanıt! F.Bahçe'den “LeBron James'le ilgileniyoruz”

THY EuroLeague'in ikinci haftasında Türkiye derbisi yaşandı. Anadolu Efes ile F.Bahçe Beko, Basketbol Gelişim Merkezi'nde karşı karşıya geldi. Sarı-lacivertliler sahadan 83-78 galibiyetle ayrıldı. Maçın ardından teknik direktör Sarunas Jasikevicius, Anadolu Efes karşısında alınan galibiyeti değerlendirdi.

İşte Sarunas Jasikevicius'un açıklamaları;

“Onların sahip olduğu serinin ilerisinde olabilirdik”

“Bu, maçın sonunda gelen bir galibiyet. Anadolu Efes'in bazı galibiyet serilerinin önüne geçebilirdik ama yarın bu maçı tekrar izleyip hataları göreceğiz. Ama bunu yapmak bizim için mutluluk verici. bir galibiyetle.”

''GELİŞMELİYİZ''

131c6070-0edd-4ede-8089-7a4cb1f89c03

“Takımı ve taraftarları tebrik ediyorum. Maça mükemmel bir zihniyetle başladık. Mücadele ruhu gösterdik. Çok iyi savunma yaptık. Biz yeni bir takımız. Kazanarak, mağlubiyetle öğrenmek gerekiyor. Gerçekte öyleydi. Bir kez olsun iyi bir zafer değil. Sepetin altında daha fazlasını öğrenmeliyiz. Bu galibiyette 3 sayılık atışımızın bize çok faydası oldu.”

''LEBRON JAMES'LE İLGİLİYİZ''

20 sezon-kral-lebron-james

Sakatlığı nedeniyle uzun süre sahalardan uzak kalacak olan Scottie Wilbekin'in yerine transfer yapıp yapmayacakları sorusuna ironik bir yanıt veren Jasikevicius, “LeBron James'le ilgileniyoruz. Yapamayacağını söyledi.” Los Angeles Lakers'la sözleşmesi olduğu için geldi.” “LeBron James'le ilgileniyoruz. Los Angeles Lakers Los Angeles Lakers'la sözleşmesi olduğu için gelemeyeceğini söyledi. Sözlerini söyledi.

Önceki içerik Sonraki içerik

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Antalya Haber
meritking Casibom