Güncel Haberler

Bahar ve Nihal Candan infaz memuruyla tartıştı: ‘Burası Etiler değil…’

Tutuklu sosyal medya fenomeni Bahar ve Nihal Candan kardeşlerin, gönderildikleri cezaevinin cezaevi müdürüyle tartıştıkları sırada uyarı aldıkları iddia edildi.

Yayınlanma: 20.11.2023 – 08:29

Abo Ol

Google Haberleri

Stil yarışmasında ünlü olan sosyal medya fenomeni Kardeşler Bahar Candan Görmek Nihal Candan Adliyeye sevk edilen zanlılar, dolandırıcılık ve kara para aklama suçundan tutuklandı. Cezaevine sevk edilirken şunları söyledi: “Gerçek suçlular ortaya çıktı, beni filme alın. Ünlü olduğum için cezaevine gireceğim.”“Cezaevine girerken cezaevi görevlisiyle tartıştığı” sözleriyle dikkat çeken Bahar Candan’ın iddia edildi.

“BU ETİLER DEĞİL…”

T24 haberine göre gazeteci davayı takip ediyor Emrullah Erdinç Yayınında şu ifadelere yer verdi:

“Nihal’in cezaevinde çok ağladığını biliyordum, sürekli ağlıyordu ve hiç konuşmuyordu ama Bahar Candan biraz daha saldırgandı ve orada da söylediğim gibi sürekli cezaevi görevlileriyle tartışıyordu. Bahar sürekli ortamdan şikayetçiydi, Bunun üzerine memurlar bir iki yerde seslerini hafifçe yükselterek, “Buranın Etiler’de gösterişli bir restoran olmadığı konusunda uyardı. Bahar Candan’ın ilk sabah sayıma destek vermek istememesi üzerine cezaevi görevlileri sayım için orada durarak onları uyardı. Bahar ve Nihal Candan’ın yemekleri beğenmemesi en büyük şikayetleriydi. “

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Antalya Haber