Güncel Haberler

Çember daralıyor! Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme’de şoke eden ihbar! “Bir bacağından ben, bir bacağından o tuttu”

Didem Arslan Yılmaz’la birlikte Vazgeçme programında günlerdir konuşulan 29 yaşındaki İsmail Kür’ün şüpheli ölümünün etrafındaki çember giderek daralıyor. Didem Arslan Yılmaz, açıklamasında şunları söyledi: “Çok önemli bir şey duyan bir muhbir var.” Açıklamayı kullanıp gelişmeleri aktardı.

“GARİP ŞEYLERE TANIK OLDU!”

Ünlü sunucu, İsmail Kür’ün şüpheli ölümünü haber veren gizli tanık hakkında şunları söyledi:

“Garip şeylere tanık oldu. Ne duydu? Adını söylemeyelim, sesini değiştirelim. Çünkü Faruk bir şekilde konuştuğumuz her muhbirle iletişime geçiyor. Arkasından tehdit ediyor. Bu nedenle sesinin değişmesini istiyor.”

Manisa’nın Selendi Mahallesi’nde tesadüfen bulunan bir kişi; Faruk’un kaza gününü yanındaki kişiye tek tek anlattığını gördüğü öğrenildi.

112

GİZLİ TANIK AÇIKLADI: “GERÇEKLERİN TAMAMINI DUYDUM”

Gizli tanık, İsmail’in ölümünün Seher’in aylardır stüdyoda anlattıklarından farklı olduğunu söyleyerek, tüm gerçekleri dinlediğini ve kaydettiğini vurguladı.

Faruk’un yanındaki kişiye Seher’in İsmail’in ölümünü gördüğünü söyledi. Hatta “Bir ayağımı ben tuttum, diğerini Seher tuttu. “Seher programda konuşursa benimle gelecek.” ifadeleri kullandığını söyledi.

47

Gizli tanık olaya ilişkin şu açıklamayı yaptı:

“Önemli evrakları sizin aracılığınızla adli makamlara ileteyim. Yaklaşık 20 gün önce. Ekim ayı sonuydu. Pazartesi ya da salı günüydü. Yanımdaki araçtan tanımadığım iki kişi indi. ” Bahsettiğiniz yer. Beni görmüyorlar. Bir cinayetten bahsediyorlar. Aramızda 3 metre yok. Bunun farkındayım. Ben de konuşmalarınızı kaydettim abla. Beni görmediler. Arabadan indiler. Henüz onları tanımıyorum. Manisa bana çok uzak bir şehir. İş için oradaydım. El ele tutuşup sohbet ettiler. “Komutanı tekrar arayın, nerede?” dedi. Burayı tarif edin.” diyen Taner, komutanı çağırıyor ve şöyle diyor: “Komutanım biz buradayız, o yerdeyiz, böyle bir şey var, bu işin arkasındayız.” Cinayeti konuşmaya başladıklarında ben de “Telefonum yanımda, kaydettim. Büyük olasılıkla komutan yoldadır. Adam, ‘Faruk abi, bu kız konuşacak’ diyor. “Konuşamıyor! Konuşabilseydi önceki işte konuşurdu. Biz onu öldürürken bacağını tutan o değil miydi? Ben de aynen bunu söyledim. Eğer istersen. , konuşun, bizimle gelip ömür boyu cezaevine girebilirsiniz, bize bir şey olmaz, vurun o taşları kafamıza. Taner “Sakin olun” dedi.

Gizli tanık ayrıca Faruk’un Seher ile özel bir ilişkisi olduğunu söylediğini söyledi.

Tanık, söz konusu ihbarın kayıt altına alındığını, suçlama değil delil olduğunu, bu tür belgeleri Didem Arslan Yılmaz ve Pes Etme ekibine teslim edeceğini bir kez daha vurguladı.

Günün magazin olayları
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
F1'i izlemek için neredeyse üstsüz gidiyordu!  Bunu göstermekten çekinmedi.F1’i izlemek için neredeyse üstsüz gidiyordu! Bunu göstermekten çekinmedi.
Dilan Polat'tan sonra o da radarına girdi!  Sessizliği bozdu Dilan Polat’tan sonra o da radarına girdi! Sessizliği bozdu
Açıldığı gibi açıldı!  İç giyim markasına verdiği pozlar ortalığı karıştırdıAçıldığı gibi açıldı! İç giyim markasına verdiği pozlar ortalığı karıştırdı

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Antalya Haber