Güncel Haberler

Fenerbahçe yoluna hatasız devam ediyor! Kadıköy’de Adana Demirspor’a geçit yokFenerbahçe

Süper Lig'in 31. haftasında F.Bahçe, sahasında Adana Demirspor'u konuk etti. Milli aradan sonra kazanıp yoluna tüm hızıyla devam etmek isteyen sarı-mavililer, sahadan 4-2'lik galibiyetle ayrıldı.

FENERBAHÇE GOL BULDU

17. dakikada Djiku'nun golüyle 1-0 öne geçen F.Bahçe'de büyük sevinç yaşandı. Zajc'ın sol kanattan kullandığı kornerin ardından ceza sahası içinde topu karşılayan Djiku, topu ağlara gönderdi.

BÜYÜK BİR HATA GOL'E YOL AÇTI

,

F.Bahçe'nin Djiku ile 1-0 öne geçmesinin ardından kaleci İrfan Can Eğribayat büyük bir hata yaptı. Balotelli'nin kurtarışıyla Adana Demirspor eşitliği sağladı.

DZEKO ÖNSÖZDE BELİRTTİ

GKQxXXVX0AAOUxk

Maçın ikinci yarısı golle başladı. 52. dakikada İrfan Can hemen oyuna girerek topu Dzeko'ya gönderdi. F.Bahçe, ceza sahasına giren Dzeko'nun vuruşuyla 2-1 öne geçti.

ORTA ALANDA TADİK PUANI

Ekran_1

Rakip kalecinin yaptığı hata sonrası orta sahada topu alan Tadic, harika bir vuruşla topu ağlara gönderdi.

ADANA DEMİR FARKI 1'E İNDİRDİ AMA…

88a2220f-3d6a-4ea5-836b-f3ea62b167f3

Maçın 80. dakikasında Adana Demirspor, Yusuf Barasi'nin golüyle farkı 1'e indirdi. Bu golün ardından 5 dakika sonra Serdar Dursun'un golüyle skor 4-2 oldu.

İRFAN CAN EĞRIBAYAT LİGDE 3. KEZ 11'DE

fb0ff519-4c54-4f2a-83bc-915af65e7d99

Fenerbahçe'nin 25 yaşındaki kalecisi İrfan Can Eğribayat, karşılaşmaya 11. dakikada Adana Demirspor ile başladı. En son 14 Mart'ta oynanan Union Saint-Gilloise maçında Gialloblù'nin golünü koruyan İrfan Can, bu sezon üçüncü kez 11. takımda yer aldı. Eğribayat bu sezon 5'i Süper Lig, UEFA Avrupa Konferans Ligi elemeleri ve grup aşamalarında, 3'ü ise Türkiye Kupası'nda olmak üzere 7 karşılaşmada forma giydi.

“ADİL REKABET” METNİ ÇİMLERE YERLEŞTİRİLDİ

GKQe3XIW8AAbEA4

F.Bahçe'nin dün Ülker Stadı'nda gerçekleştirdiği Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı'nın ardından bugün maç öncesi çimlere 'Adil Müsabaka' yazısının yazıldığını gördük. Tören sırasında Maratonun üst tribününde dev bir pankart açıldı ve “Seninle gurur duyuyoruz” ibaresi ortaya çıktı. Taraftarlar da takımı tribüne çağırarak alkışlarla destekledi.

“İNŞALLAH SONRAKİ 8 MAÇI KAZANARAK ŞAMPİYON OLMAK İSTİYORUZ”

6534092b-156b-4f95-84cc-37decf517378

Zorlu maç öncesinde Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, şunları söyledi: “Trabzonspor'un son maçında yaşadıklarımız, yaşadıklarımız ortada. Buna rağmen camiamız ve taraftarımız birlik içinde. Yaptığımız maçlar ve antrenmanlar. Bu iki hafta boyunca oyuncularımızla… Şu anda iyi bir durumdayız.” Moralimiz ve motivasyonumuz çok iyi. Her şey yolunda giderse önümüzdeki 8 maçı kazanıp şampiyon olmak istiyoruz” dedi.

Yerel seçimler 2024
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Trabzonspor'un Konya deplasmanında attığı golTrabzonspor'un Konya deplasmanında attığı gol
F.Bahçe'nin yıldızı Tadic orta sahadan harika bir gol attı!F.Bahçe'nin yıldızı Tadic orta sahadan harika bir gol attı!
Balotelli, İrfan Can Eğribayat'ın büyük hatasını affetmediBalotelli, İrfan Can Eğribayat'ın büyük hatasını affetmedi

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Antalya Haber