Güncel Haberler

Narin'in ölümünün ardındaki gizem ortaya çıktı! Kaybolduğu gün 50 dakika bekledi… Cinayete karışan kırmızı aracın detayı…

Narin'in son görüntüsü 21 Ağustos günü saat 15.15'te evine yürürken okulun güvenlik kameralarına yansıdı. Karadan ve havadan aramalar devam ederken, 19'uncu günde 8 yaşındaki Narin'in cansız bedeni, mahallenin yakınından geçen Sankitatmaz deresinde üzeri taşlarla kaplı ve çalıların arasına gizlenmiş bir çantanın içinde bulundu. .

SAAT 15.40 İLE 16.30 ARASINDA KIRMIZI BİR ARAÇ GÖRÜLDÜ

TRT Haber'in haberine göre, Narin Güran'ın cansız bedeninin bulunduğu bölge ve Sankitatmaz Deresi'ne giden yoldaki tüm kamera kayıtları incelendi. Narin'in kaybolduğu ihbarı üzerine 21 Ağustos'ta iftutmaz deresine giden yolda saat 15.40-16.30 arasında kırmızı bir otomobilin 50 dakika park edildiği belirlendi.

KAMERA KAYITLARI SANİYE SANİYE İNCELENDİ

Her açıdan yaklaşılan inceleme kapsamında jandarma ekipleri, Narin'in cansız bedeninin bulunduğu dereye giden yol ve bölgedeki tüm kamera kayıtlarını inceledi. Saniye saniye incelenen kamera görüntülerinde, Narin'in kaybolduğu 21 Ağustos'ta saat 15.40 ile 16.30 arasında iftutmaz deresine giden yolda 50 dakika boyunca kırmızı bir otomobilin park edildiği ortaya çıktı. Ekipler, plakasını tespit ettiği kırmızı otomobili bularak sürücüsü alçı ustası NB'ye ulaştı. NB, sorgu sırasında Narin'in cansız bedenini amcasının elinden alıp dereye gömdüğünü anlattı.

narin1

ASKERİ ÜSSÜN KAMERALARINA ÇEKİLMİŞTİ

Gazeteci Alican Uludağ'ın haberine göre 21 Ağustos saat 15.15'ten sonra Narin Güran'dan bir daha haber alınamadı. Güran'ın cesedinin 8 Eylül'de İftutmaz Deresi'nde bulunmasının ardından savcılık, bölgedeki kameraların incelenmesi talimatı verdi. Özellikle 21 Ağustos'ta cesedin bulunduğu dere yatağına giderek orada kimsenin olup olmadığının araştırılmasını istedi.

Yapılan çalışma sonucunda köye yakın bir askeri üssün kamerasının Narin Güran'ın yerini gördüğü belirlendi. Kameralar incelendiğinde, 21 Ağustos günü saat 15.40 ile 16.30 saatleri arasında dere yatağına bir aracın park ettiği belirlendi. Jandarma, yaptığı incelemede bu aracın köyde yaşayan sıva ustası Nevzat B.'ye ait olduğunu belirledi. Gözaltına alınan Nevzat B. de suçunu itiraf etti.

Kaynaklar, Narin'in daha önce bu bölgede olduğunun bilinmemesi nedeniyle o sırada kameraların kontrol edilmediğini söyledi.

WHAPTSAPP KONUŞMA SAĞLAMAYI REDDETTİ

Güvenlik kaynaklarından edinilen bilgiye göre, Jandarma Genel Komutanlığı, Meta şirketinden amca ve sıvacının Whatsapp konuşmalarının silinmesini talep etti. Ancak olumsuz yanıt aldı.
Soruşturma kapsamında gözaltına alınan 24 şüphelinin çapraz sorgusu devam ederken, yarın adliyeye sevk edilmesi bekleniyor.

İTİRAFÇI MAHKEMEYE GÖNDERİLDİ

Narin davasında itirafçı olarak sorguya alınan ve tüm detayları anlatan Nevzat Bahtiyar, işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi.

Önceki içerik Sonraki içerik

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Antalya Haber
meritking casibom