Güncel Haberler

Nurgül Yeşilçay nostalji paylaşımıyla sosyal medyayı salladı! ‘Hiç değişmemiş’

İkinci Bahar, Asmalı Konak, Melekler Adası, Baldız Baldız, Sultan, Paramparça, Kefaret ve Veda Mektubu gibi birçok başarılı projede rol alan ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay, son dönemde verdiği kilolarla adından söz ettiriyor.

Güzelliği ve başarılı oyunculuğuyla dikkat çeken ünlü isim, sosyal medya paylaşımlarıyla da sürekli gündemde. Yeşilçay bu kez nostaljik paylaşımıyla çok konuşuldu.

Nurgül 2

Gençlik fotoğrafını paylaşan Yeşilçay, şunları yazdı: “Daha 20-25 yıl var.” Ünlü ismin bu paylaşımı kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.

Nurgül Yeşilçay'dan alıntı

Güzel oyuncuya; ‘Hiç değişmemişsin’, ‘Hala çok güzelsin’ gibi yorumlar yapıldı.

Nurgül 5

2000’li yıllarda oynadığı rollerle tanınan Yeşilçay, üniversite yıllarında rol aldığı İki Bahar dizisindeki “Gülsüm” rolüyle tanındı.

Nurgül 3

2002 yılında Çağan Irmak’ın yönettiği Asmalı Konak dizisindeki “Bahar Karadağ” rolüyle ününü artırdı.

Nurgül 4

2005 yılında Atıf Yılmaz’ın yönettiği Eğreti Gelin filmindeki “Kostak Emine” rolüyle 12.Adana Altın Koza Film Festivali’nde En İyi Kadın Oyuncu Ödülü’nü aldı.

Nurgül 6

Aynı yıl Hande Ataizi ile birlikte Melekler Adası dizisinde rol aldı. 26 Ekim 2004 tarihinde aynı dizinin baş kahramanı Cem Özer ile evlendi. Hamileliğinin son ayında Melekler Adası dizisinden ayrıldı. 22 Mayıs 2005’te oğlu Osman Nejat’ı dünyaya getirdi.

Nurgül 8

Mynet'te ilginizi çeken kategorileri kişiselleştirin ve kendinize göre kişiselleştirin...
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Zarafetinin bedeli hayret vericiydi!  Botlarının fiyatı sansasyon yarattıZarafetinin bedeli hayret vericiydi! Botlarının fiyatı sansasyon yarattı
Kilolu hali ortaya çıktı!  Onu gören herkes tanımakta güçlük çekti  Kilolu hali ortaya çıktı! Onu gören herkes tanımakta güçlük çekti
Yaş farkı çok konuşuldu!  Onlar evlendi!  Ev muhafaza edildi...Yaş farkı çok konuşuldu! Onlar evlendi! Ev muhafaza edildi…

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Antalya Haber