Güncel Haberler

Okan Buruk'un hakeme söylediklerine İbrahim Hacıosmanoğlu'ndan yanıt! “Bakalım bir maç daha kazanabilecek mi?”

TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Ekol TV'de Az Önce Konuştum programında Candaş Tolga Işık'ın sorularını yanıtladı.

DIŞ SINIR BİLDİRGESİ

“1. Lig'de yabancı ne yapar? Süper Lig'de yabancıyı serbest bırakacağız. 11 yabancıyla oynayabilirsiniz. Kısıtlama yapmanın anlamı yok. Ama kriterleri belirleyeceğiz.”

“OKAN ÖĞRETMEN'E EN BÜYÜK CEZA…”

8ff5e289f3dd49558dff35543b84d0cf

“Teknik direktör Okan'ın orada kullandığı söz 'Bu penaltıyı veren hakem bir daha burada maç yönetemez…' şeklindeydi. Artık böyle düşünmeyeceksin. En büyük ceza şu: Bakalım o hakem Galatasaray maçına ne zaman gelecek? O zaman göreceksiniz, bence en büyük cezadır. Sözler ve hakaretler size değil, bize yöneliktir. Biz onların arkasında duracağız, olmayanların yanında yürümeyeceğiz. Bizim bulunduğumuz yerde kötü niyetli hiç kimse harekete geçemez.”

NE OLDU?

Ekran görüntüsü_2

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'un Kasımpaşa'ya verilen penaltı sonrası hakemi tehdit ettiği görüntüler ortaya çıktı. VAR kararının ardından gelen penaltıyla ilgili olarak Okan Buruk'un maçın dördüncü hakemi Ozan Ergün'e “Bu penaltıyı veren hakem bir daha buradaki maçı yönetemez” sözleri ekranlara yansıdı ve bu açıklamalar gündem yarattı.

“BÜTÇE TAMAMLANDI”

TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu: Mali Genel Kurul yapıldı. Federasyonun mali tabloları tahrif edildi. Federasyonun 5 milyon liranın üzerinde görünen mali bütçesi aslında 272 milyon liranın altındaydı.

“BEN ADAY OLDUM BU NEDENLE KORKU OLMAYACAK”

Ekran görüntüsü_3

“Fetöş denilen terör örgütünün yaptığı malum. Fuat Avni'nin tehdit mesajları o dönem sanki kabinedeydim, korku olmasın diye aday olamadım. Sonrasında tehditler.”

“ALT KAMP BETON GİBİYDİ”

FqtjGmquoE2MB4ATVo8RyA

“Samsun'da hava 38 dereceydi. Oradan sıcaklığın daha az olduğu bir yere gittik. İlk başta oynanmaz dediler. Saha erise de zemin beton gibiydi. Ama bizim için iyi oldu. Çocukları tebrik ediyorum.”

“BENİM İLE MONTELLA ARASINDA İYİ İLİŞKİLER OLMASI ÖNEMLİ DEĞİL”

ibrahim-hacıosmanoğlu-montella-2jpg-m-kDQO5jkEyW5T1mYRn1nA

“Montella ile aramızın iyi olması önemli değil, önemli olan onun oyuncularla arasının iyi olması. Hem benimle hem de oyuncularla arası iyi.”

“TARİHİN EN İYİ NESİL”

Türkiye-2024-1718892482-140528

“Bence bu milli takım tarihin en iyi jenerasyonu ve en karakterli takımı. Oyuncularımız aslanlar gibi mücadele etti.”

“Muhtemelen KAYSERİ'DE GALLER'İ YENECEĞİZ”

Ekran_1

“Hollanda maçından sonra hepimiz üzülmüştük. 8 yaşındaki kızım 'Baba neden üzgünsün, önümüzde Dünya Kupası var. Git futbolun başkanı ol. Olacağız' dedi. ' Dünya Şampiyonları.' Kendinize bir hedef vereceksiniz. Ekibimiz gerçekten çok iyi. Uluslar Ligi'ni birinci bitirirsek Dünya Kupası'nı kazanırız. Play-off'ta oynayacağız, muhtemelen Kayseri'de Galler'i yeneceğiz.”

“DÜNYA ŞAMPİYONASINA KATILINCA EVİNİZ HAZIR”

Ekran görüntüsü_2

“22 yıldır Dünya Kupası'na katılmıyoruz. Eğer böyle bir fırsat varsa sadece oyuncular değil, yönetim olarak siz de elinizden geleni yapacaksınız. Bodrum'da 4 bin villa yapıyoruz. Futbolumuza anlattım” Arkadaşlar, 'Dünya Kupası'na katılırsanız eviniz hazır' Sadece bu da değil, elinizden gelenin en iyisini yapacaksınız “Eğer başarı oraya gelirse, hiç hayal etmediğiniz şeylerle karşılaşabilirsiniz. Kendi cebimdeki evleri vereceğim. Bu çok saçma mı?”

LALE CANDER'İN İŞTEN ÇIKARILMASI

Ekran görüntüsü_3

“Seçildiğimiz günden bu yana amacımız iyi şeyler yapmak oldu. Yapamadığımızda yapamayız diyoruz ve işi yapabilecek birine devrediyoruz. Bu arkadaşımız yönetim kurulunda yer alıyor. Ayrıca birkaç görevi var. C'Yönetim kurulunda karışıklık oldu, istifa etmesini söyledik.

“TFF'ye kimseyi getirdim mi?”

“12 ağabeyim ve 300'e yakın yeğenim var. Birini TFF'ye mi aldım? Genel sekreterimiz nitelikliyse akrabamız olabilir. Burası bir kamu kurumu değil. Bazılarını denetlemek için güvenilir biriyle çalışmanız gerekiyor. işler.”

“Herkese aynı şekilde yaklaşıyoruz”

“Seçimi kazanırsak bu tek başımıza yaptığımız bir şey değil. Çok kıymetli dostlarımız var. İnsanlar sizin niyetinizin temiz olduğunu anlayınca size güveniyorlar. Bize oy veren veya vermeyen herkese aynı şekilde yaklaşıyoruz. “

“ARARIMIZDA HERHANGİ BİR ANLAŞMAZLIK YOK”

Ekran görüntüsü_4

“İnsanlar Mecnun Otyakmaz'la nasıl bir araya geldiğimizi tartışıyor. Biz Mecnun Otyakmaz'la arkadaş olarak başladık. Allah nasip ederse aramızda hiçbir kırgınlık yok. Yönetim kurulumuzda bile sorun var.

“Çiftliği devraldık”

“Çok iyi bir federasyonu devraldık. Burada 20-30 yıllık tecrübemiz var. Bir çiftliği devraldık. Bu çiftliği normale döndürmek için çalışıyoruz. Önce bölgeleri kapattık. Ankara bölgesi var. 4 çalışanımız var.” İşgücünde 30 çalışan var. Bölge müdürlükleri var. “Herkesin resmi arabası var. Tazminatları 600 bin euro. Yıllık maliyeti 3 milyon euro. Bölgeleri kaldırıyoruz ama bölge müdürünün 587 günü var. tatillerden. Bütün bunları düzelteceğiz.

“SUÇ DUYURUSUNDA OLACAĞIZ”

“Mali genel kurulda 5.9 milyon avroyu aşan bir bütçe sundular. Arkadaşlarımız incelediğinde bütçeleri 272 milyon çıktı. Eğlence amaçlı hareket ettiler. Nasıl yaptıklarını sordum, “Zaten var” dediler. Sorun, taburculukta sorun yaşamamak için bunu yaptık.” Bu arkadaşlar “Yetkili makamlara başvuracağız. Suç duyurusunda bulunacağız. Genel kurul üyelerine saygısızlık yaptılar. Bu bir suçtur.”

“AĞIRLAMA GİDERLERİ 4 MİLYON EURO”

Ekran görüntüsü_5

“EURO2024'te misafir ağırlamak 4 milyon euro aldı. Şampiyona bittikten sonra bazı arkadaşlar 2-3 gün lüks otellerde kaldı, 70 bin euro daha aldı. Şampiyona bittiği halde siz neden hala oradasınız?

“KIRKLARELİ BERBERİN IBAN NUMARASI MEVCUTTUR”

“Cengiz Gökay adında bir arkadaşımız var. Ankaragücü'nü temsilen Avrupa Şampiyonası'na katıldı. Bu arkadaşımız 'Masrafları kendim karşılayacağım' dedi. 'Parayı ödediğimde beni bir teknik direktör arkadaşa yönlendirdiler. bilet.” bazı olaylar ortaya çıktı, ilgilenen arkadaşlarına hangi hesaba gönderdiğini sordular. Baktılar “Böyle bir Iban numarası yok. İban numarasını kontrol ettiğimde Kırklareli'ndeki bir berber dükkanının Iban numarası olduğu ortaya çıktı. 400 bin TL değerinde bilet aldı. Kim olduğunu araştırdılar ve ayrıntılarını aldılar.”

“CEBİMİZDEN VERECEĞİZ”

“İnşallah sporseverlere hizmet edeceğiz. Yönetim kuruluna ve başkanlara şunu söyledim: 'Farkındalık gösterelim, masraflarımızı karşılayalım'. Bütün kulüp başkanları doğru dedi. Bütün kulüp başkanlarını milli maça davet edeceğiz. Yönetim kurulu olarak tüm masraflarımız kendi cebimizden karşılanacak.” Vereceğiz.”

“4 MİLYON EURO PRİM ÖDERSENİZ”

Ekran görüntüsü_6

“Bu masa öyle kurulmuştu ki, muhtemelen kazanacaklarını sanıyorlardı. Ben çocuklara ekstra ikramiye olarak 4 milyon euro versem Hollanda'yı yenerlerdi. Bunu kulüplere yaptığımız sunumda da açıkladık. hepsi şok oldu.”

“MAÇI DEĞİL HAKEMİ İZLİYORUM”

-İlk 8 haftada adil bir yönetim olduğunu düşünüyor musunuz?

İbrahim Hacıosmanoğlu: “Değerlendirme yapmıyorum. Kulüp başkanlarıyla sürekli iletişim halindeyim. Maçı değil hakemleri izliyorum. Bizimle iletişim kurmak isteyen herkese kapımız açık. Amacımız bunları azaltmak.” Siyah-beyazlıların hatalarını hemen yapabiliyor. Eksiklerini en iyi teknik direktörlerden birine sordum ve onun sayesinde 2 yıl burada kalacak olan Portekizli hakemi gönderdi. faydalarından yararlanmayı umuyoruz.

“3 saat görüştük”

Ekran görüntüsü_7

“4 kulüp başkanıyla 3 saatlik bir toplantı yaptık. Geçmişte kasıtlı hatalar vardı. Bu sene bakarsanız 7-8 hakem gençti. Yavaş yavaş gelişecek. Bir anda olmuyor. VAR kötü kararlar veriyor. Başkanımız MHK çalışıyor. Bunu en aza indireceğiz.”

“KİŞİLİĞİMİZLE OYNAMANIN BEDELİ AĞIR”

“Yapılan hatalar sadece yapanı ilgilendirmez. Bu kişiliğimizle oynamanın bile bedeli ağırdır. Eğer birine duygusal bir bağlılığınız varsa, bunu güç korkusuyla yapıyorsanız bu sadece sizi ilgilendirmez. Kasıtlı hatalar toplumu da ilgilendiriyor Bizim talimatımız, rengine, kuvvetine bakmaksızın, gördüklerini vermeleridir.

Önceki içerik Sonraki içerik

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Antalya Haber
meritking