Güncel Haberler

Survivor’da dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 18 Şubat’ta eleme adayı kim oldu?

Geçmişte Survivor’a damga vuran isimlerin yer aldığı Survivor All Star’da haftanın ikinci dokunulmazlık maçı 18 Şubat Pazar gecesi oynandı. Dokunulmazlık maçını kaybeden ekip, ada konseyinde haftanın ikinci elenen adayını belirledi. Elemenin ilk adayı mavi takımdan Hakan oldu. İzleyiciler ikinci eleme adayının kim olacağını merak ediyordu. Kuyu, Survivor’da dokunulmazlık oyununu kim ve hangi takım kazandı? 18 Şubat’ta eleme adayı kimdi? Detaylar burada…

Bakmak

Survivor All Star eleme adayları belli oldu... Sema son kararını verdi!

Survivor'da kavga anları izleyenleri şok etti: Diskalifiye olacaklar mı?

SURVİVOR BAĞIŞIKLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor’da haftanın ikinci dokunulmazlık maçı 18 Şubat Pazar gecesi gerçekleşti. Yarışmada duygusal anlar yaşansa da Sercan’ın itirazı yarışmaya damgasını vurdu. Mavi takımdan Damla’nın direklere tutunduğunu iddia etti ancak bu itirazı kabul edilmedi. Mavi takım ile Kırmızı takım karşılaşmayı 11-11’lik eşitlikle tamamladı. Son bir bayrak yarışı her şeyi belirledi ve kazanan mavi takım, dokunulmazlık oyununun galibi oldu. Ayrıca kazanan mavi takım aynı zamanda Popeyes ödülünün de sahibi oldu.

HAKAN’DAN İLETİŞİM İHLALİNE İLİŞKİN AÇIKLAMA!

İletişim ihlali nedeniyle 3 ödül cezası ve iletişim cezası alan Hakan Hatipoğlu, şu açıklamayı yaptı: “Kaçmayı bekliyordum ama koşmayı bile düşünmedim. Aklım Rio’daki ihlale odaklanmıştı. Orada yaptığım ihlalden dolayı beni kimsenin yakalama ihtimali yok. Bunu açık ve net söylüyorum. Burada bir ihanet var diye düşünüyorum. Birilerinin bunu bana söyleme ihtimalini düşünüyorum. Paylaşamıyorum. Acun abi sorduğunda doğruyu söyledim. Açıkçası beni çok üzdüğünü düşündüğüm bir şey var. Güvenli değil, kimsenin suçunu üstlenmek istemiyorum ama başka bir ihtimal de yok. Sadece bir kişiydi. Sabah saat 6’da Brezilya’yı bir daha asla ziyaret etmeyecek birinden telefon aldım. O aldı ve 2.5 dakika kadar bekledi, telefonunu çalacağımı düşündüğü için sinirlendi. Böyle bir hikayeye yandım. Onun dışında Begüm’e biraz kızgınım. Çünkü Acun abi beni cezalandırırken Begüm’e bazı şeyler söyledi. Konseyde. Duymadığım bir yerde dedikodu yapması benim hatamdı. Açıkçası hoşuma gitmedi. Kızgındım çünkü.”

HAKAN HATİPOĞLU İLETİŞİM İHLALİNDE OLDU!

Acun Ilıcalı ve ekibine, Rio Karnavalı’na katılan isimlerden Hakan Hatipoğlu’nun ailesiyle buluşması hakkında bilgi verildi. Acun Ilıcalı, Rio Karnavalı’nda eşiyle sohbet eden Hakan’a yaptırım uygulanacağını duyurdu. 2 ödül yasağı ve bir ilk temas ödülü yasağı dahil olmak üzere toplam 3 ödül cezası aldı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Antalya Haber