Güncel Haberler

Yalı Çapkını dizinin Kazım’ı diziden ayrıldı mı? Yalı Çapkını dizisinde Diren Polatoğulları kimdir?

Yalıçapkını serinin Diren Polatoğulları’ndan Kazım Ağa Vatandaşlar diziden ayrılıp ayrılmadığını merak ediyor. Kuyu, Yalı Çapkını dizisinden Kazım diziden ayrıldı mı? Yalı Çapkını dizisindeki Diren Polatoğulları kimdir? Detaylar burada…

KAZIM AĞA DİZİDEN AYRILIYOR MU?

Star’ın sevilen dizisi Yalıçapkını yeni bölümüyle izleyicileriyle buluştu. Diren Polatoğulları tarafından canlandırılmıştır Kazım Ağa karakterinin mafya saldırısına uğradığını gören vatandaşlar, oyuncunun diziden ayrılıp ayrılmadığını merak ediyor.

Yalıçapkını Dizinin 19 Ocak’ta yayınlanan bölümünde Kazım Ağa Kanlar içinde bir ağaca bağlanmış halde görülüyor.

Yalıçapkını dizisinde Kazım Ağa karakterine hayat veren Diren Polatoğulları Diziden ayrılıp ayrılmayacağı ise henüz bilinmiyor.

DİREN POLATOĞULLARI KİMDİR?

Diren Polatoğulları 12 Şubat 1980’de İstanbul’da doğdu. Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde Oyunculuk mezunu olan Polatoğlu, 2009 yılında oyunculuğa başladı.

Bugüne kadar Kurtlar Vadisi Pusu, Gizli Hayatlar, Aşk ve Devrim, Geceyi Bir Ses Bölüyor, Kurtuluş Son Durak, Üsküdar Yolunda, Karadayı, Oğul, Eski Hikaye, Kaçak, gibi çok sayıda projede yer aldı. Şevkat Yerimdar, Kırık Kalpler Bankası, Küçük Esnaf. .

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Antalya Haber