Güncel Haberler

‘Yeniden Refah adayları seçimden önce çekilecek’

AKP ile ittifak görüşmelerinin anlaşmazlıkla sonuçlanmasının ardından İstanbul ve Ankara dahil tüm illerde adaylarını açıkladı. Yeniden refah kutlaması için sürpriz bir iddia ortaya atıldı.

Eski AKP Milletvekili ve Star gazetesi yazarı, TV 100’de Gürkan Hacır’ın Taksim Meydanı programını anlatıyor Resul Tosun, “Nasıl ki Muharrem Bey (İnce) adaylıktan çekildiyse, Yeniden Refah Partisi adaylarının da seçimler öncesinde İstanbul’da Murat Kurum lehine, Ankara’da Turgut Altınok lehine veya Hamza lehine çekilmesi sürpriz olmaz. Dağ’dan İzmir’e.” dedi.

“TAHMİN DEĞİL BİLGİ”

Gürkan Hacır “Bu bir tahmin mi, yoksa bilgiye mi dayanıyor?Konuyla ilgili olarak Resul Tosun şunları söyledi: “Evet, bilgiden konuşuyorum, isimleri bile biliyorum.” dedi. Ardından Gürkan Hacır şunları söyledi: “O zaman seçimlerin kaderi değişecek” dedi.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, gazeteci Murat Yetkin’le yaptığı röportajda partisinin adaylarının çekilme ihtimalinin olup olmadığı sorusuna yanıt verdi. “Bizim çekilmemiz söz konusu değil. Şimdi çekilirsek AK Parti’nin yedek lastiği oluruz.” dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Antalya Haber