Güncel Haberler

Yerel seçimlerde Menderes Belediye Başkanı seçilen İlkay Çiçek mazbatasını alarak görevine başladı – GÜNDEM

Cüneytbey Mahalle Muhtarı olarak yaptığı başarılı çalışmaların ardından CHP'nin belediye başkan adayı olan İlkay Çiçek, Menderes halkının teveccühü ile belediye başkanı seçildi ve belediye seçim komitesinden seçim belgesini alarak resmen göreve başladı. Menderes ilçesi meclis üyeleriyle birlikte. .
Efsanevi başkanlar unutulmadı
Menderes Adliyesi'nde tescil belgesini alan Başkan Çiçek'in ilk durağı Kasımpaşa Mezarlığı oldu. Çiçek, Menderes'in efsane başkanları Mahmut Şentürk ve Aykut Vural'ı mezarlarında ziyaret etti.
Coşkulu seyirci onu yalnız bırakmadı
Menderes Belediyesi önünde düzenlenen teslimat törenine vatandaşlar yoğun katılım gösterdi. Atatürk Anıtı'na çelenk sunulmasıyla başlayan devir teslim töreninde coşku doruğa ulaştı. Menderesliler yeni başkanlarına kucak açtı. Devir teslim töreninin ardından vatandaşları makamında ağırlayan Menderes Belediye Başkanı İlkay Çiçek, herkesi tek tek tebrik etti.
''Terimiz kurumasın''
Devir teslim töreninde konuşan Menderes Belediye Başkanı İlkay Çiçek, şunları söyledi: “Ben çalışma hayatına babamın yanında başladım. Ben her zaman terleyen biri oldum. Bu konuda babam bana şunu söyledi: 'Oğlum benim için çok zor. Yaptığım işin doğru olduğunu her zaman biliyordum. Onun tavsiyesini hiç unutmadım. Bugün karşınızda ter döküyorum. Yaptığım işin ne kadar doğru olduğunu bir kez daha anladım. Seni gördüm. Bu tabir ben şefken de vardı, şimdi de var. Mahalleme hizmet etme şerefini yaşadım, şimdi de Menderes'imize hizmet etme şerefine sahibim. “Allah terimizi silmesin” dedi.
''Ben senin oğlunum''
Menderes için canla başla çalışacağını belirten Başkan Çiçek, “Ben senin oğlunum. Beni bu noktaya sen getirdin. Allah hepinizden razı olsun. Bu oğlunuz Menderes'te size hizmet edecek, ayrım yapmadan herkese hizmet edecek.” Sizlere en iyiyi sunmak için çok çalışacağımdan kimsenin şüphesi olmasın” dedi. Kaynak: (guzelhaber.net) Güzel Haber Masası

—–Sponsorlu Bağlantılar—–

—–Sponsorlu Bağlantılar—–

—–Sponsorlu Bağlantılar—–

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Antalya Haber