Güncel Haberler

Ünlü ismin hediyesi sahte çıktı… Cenk Eren gerçeği tesadüfen öğrendi

Yüz germe ameliyatı geçiren ve sürekli gündemde olan Cenk Eren, bu kez son paylaşımıyla dikkat çekti. Cenk Eren, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, 10 yıl önce bir arkadaşının doğum gününde kendisine hediye ettiği saatin başarıya ulaştığını söyledi.

GERÇEKLERİ KAZANAN ÖĞRENDİ

Arkadaşının doğum günü için kendisine hediye alamayacağını söyleyen şarkıcı, kolundaki saati çıkarıp ona verdi, ardından şok oldu.
Eren, saatin kordonunu değiştirmeye gittiğinde saatin bir sahne olduğunu anladığını söyledi.

“Amaç gösteri yapmak mıydı?”

Cenk Eren, takipçilerine şu soruyu sordu: “Affedin, size doğum günü hediyesi alamadım, bu size çok yakışacak dostum.” Saati çıkarıp bileğime takan arkadaşın kullandığı saatlerin hepsi sahte mi? Yoksa doğum günü partime özellikle bu gösteriyi yapmak için mi sahte bir saat takarak geldi (!)?' diye sordu.

“BUNA NE İHTİYAÇ VARDI?”

Ünlü şarkıcı, ismini açıklamadığı arkadaşına da sitem etti: “Dostum senden hediye beklemiyordum… Bu kadar dağa tırmanmaya ne gerek vardı? Gerçeğin bir alışkanlığı var, ben de öyle sanıyordum.” 10 yıl sonra kemerini değiştirip bakardım…”

CENK EREN2

“O BENİMLE MEZARA GELİYOR”

Cenk Eren, kimliğini sorduğu kişi hakkında şunları söyledi: “Bir önceki paylaşımımda bahsettiğim kazaya karışan kişinin isminin de benimle birlikte mezara gideceğini söyleyebilirim, kimsenin şerefini lekelemek değil. O kişinin bunu bilmesi yeterlidir.” Dedi.

ekran penceresi

ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Oyunculuğu bırakıp siyasete girdi... İşler istediği gibi gitmeyince bakın şimdi ne yapıyor! Oyunculuğu bırakıp siyasete girdi… İşler istediği gibi gitmeyince bakın şimdi ne yapıyor!
Eurovision'da İsrail protestosu!  Canlı yayın aniden kesildi ve mesaj paylaşıldı.Eurovision'da İsrail protestosu! Canlı yayın aniden kesildi ve mesaj paylaşıldı.
Resim güncellendi!  Son sürüm çok beğenildiResim güncellendi! Son sürüm çok beğenildi

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Antalya Haber